Nog geen reacties

Heerjansdam laat ring verdwijnen.

Heerjansdam laat ring verdwijnen.

Heerjansdam laat ring verdwijnen. Gevonden-verloren haalt hem weer boven
Op 10 augustus kwam de oproep van Sophie binnen dat zij haar ring was verloren tijdens het zwemmen in een recreatieplas te Heerjansdam.

Marcel en Laurens hebben deze taak opgepakt en zijn, nadat ze contact hebben gehad met Sophie, afgereisd naar Heerjansdam.
Sophie had duidelijke aanwijzingen gegeven waar de ring verloren was dus Marcel en Laurens konden vrij nauwkeurig bepalen waar gezocht moest worden.

Aangezien het nog boven de 30 graden was, was de recreatieplas afgeladen met zwemmers en recreanten.
Toch maar gestart en al direct bleek dat de bodem bezaaid lag met bierdoppen, vislood en ander materiaal wat duidelijke signalen gaf op de metaaldetectors. Na flink wat signalen kreeg Laurens een signaal (8 op de Equinox) wat wel eens het signaal van de ring kon zijn. Het probleem was echter dat er ook diverse andere signalen door heen kwamen. De positie werd bepaald en Marcel is met de pin-pointer op de plek gaan zoeken. Als eerste kwam een vislood naar boven waarna nog steeds het andere signaal hoorbaar was. Na veel graven zowel met de handen als met de waadschep kwam uiteindelijk de ring naar boven. Ondanks dat de ring er nog maar heel kort in lag was deze nu toch al gezakt naar +/- 25 cm diepte.
Na de vondst hebben we direct contact opgenomen met Sophie (welke al onderweg was) en haar het goede nieuws verteld. Sophie arriveerde na vijf minuten waarna de ring weer werd herenigd met haar!

Wederom een mooie en emotionele zoekopdracht met gelukkig een goede afloop!

 

 

 

 

 

Weer een succes verhaal, wat we met hart en ziel graag doen !

 

 

 

 

 

 

Help ons mee en deel onze berichten!
Volg ons op YoutubeInstagram en Facebook


“onze passie uw geluk”