Overweegt u om een donatie te geven aan ons goede doel?

Wij zouden u dankbaar zijn!

Waarom zou u doneren aan gevonden-verloren?

Iedereen heeft daarvoor uiteraard zijn eigen motivatie. Voorop staat dat wij uw hulp bijzonder goed kunnen gebruiken. Alle vrijwilligers van onze stichting zetten zich in hun vrije tijd volop in om dierbare voorwerpen van anderen terug te vinden. Belangeloos, omdat wij het simpelweg belangrijk vinden om dierbare voorwerpen terug te krijgen bij hun eigenaren.

Om ons werk voor te zetten, kunnen wij uw steun goed gebruiken.

Zo kunnen wij de kosten die bij het uitvoeren van onze missie komen kijken blijven betalen, en zorgen voor de juiste apparatuur en uitrusting om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen.


Stichting Gevonden-verloren IBAN NL23 INGB 0007953218

Bedrag

 Elke opdracht die wij voltooien zorgt voor intens geluk.

Niet alleen bij de eigenaar van het verloren voorwerp, maar ook bij ons. Er is niets mooiers dan een dierbaar sieraad terug te kunnen brengen bij de eigenaar. Die ene ring van oma, een verloren trouwring of een as-hanger of erfstuk: ieder sieraad heeft zijn eigen verhaal. Het terugvinden hiervan brengt regelmatig veel emoties met zich mee. Niet zelden halen onze zoektochten het nieuws, lokaal en nationaal, waardoor steeds meer mensen ons weten te vinden. Dat is precies wat we willen, zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van wat wij doen, zodat we nog vaker kunnen helpen in de zoektocht naar dierbare verloren voorwerpen.

Onze vrijwilligers staan dag en nacht klaar om mensen te helpen in binnen en buitenland.

Gevonden-verloren ontvangt geen subsidies en is afhankelijk van steun uit de samenleving. Dankzij donaties kunnen wij ons vrijwilligerswerk voortzetten.

Doneren? Dan zijn we u dankbaar

Doneren aan gevonden-verloren doet u vooral om ons, al die mensen die wij kunnen helpen, te ondersteunen. Natuurlijk tonen wij onze dankbaarheid naar onze sponsoren graag.

Bij donaties van bedrijven plaatsen wij een link naar het bedrijf inclusief een logo in de bewegende logo-banner. Zo ziet iedereen dat u ons ondersteunt.