Wilt u ons sponsoren?

Wij zijn blij met onze sponsors.
Zonder sponsors kunnen wij niet presteren op het niveau wat we nu doen. We zijn een stichting die volledig draait op vrijwilligers, en ontvangen geen subsidie. Om ons werk te kunnen doen, om mensen te kunnen blijven herenigen met hun dierbaarste bezit, hebben wij hulp nodig.

Als u ons als bedrijf sponsort, plaatsen wij een link naar uw website. Ook plaatsen wij het bedrijfslogo in onze banner slider.

Gevonden-verloren is vaak in het nieuws

Onze zoektochten vertellen stuk voor stuk bijzondere verhalen, die regelmatig worden opgepikt door de media. U komt de bijzondere verhalen waar wij aan hebben meegewerkt regelmatig tegen in de krant of een tijdschrift, op internet en op tv. Onze website is mede om deze reden drukbezocht, zodat u ook als sponsor de nodige aandacht kunt verwachten.

Wij zijn altijd dankbaar voor financiële steun, maar ook voor sponsoring in natura.

Onze sponsors in 2023 zijn :

Wij werken samen met:

Gevonden-verloren werkt samen met een aantal partijen, hierdoor zijn wij onder andere sneller te vinden in het geval van nood. Maar zijn onze vrijwilligers ook beter in staat hun hobby uit te voeren.
Onze partners hier in zijn:

Onze sponsors uit het verleden zijn :

Wij vragen uw hulp

Staat u achter onze stichting? Dan vinden wij het erg prettig als u sponsor kunt worden. Daarnaast kunt u ons helpen door onze naamsbekendheid te vergroten. We helpen graag zoveel mogelijk mensen, ook internationaal. We waarderen het enorm als u onze naam en onze website kunt delen binnen uw netwerk, zodat nog meer mensen bekend raken met ons werk. We zijn actief binnen Nederland, de EU en steeds vaker ook wereldwijd. Waar ter wereld we ook kunnen helpen, we doen het graag. Helpt u ons mee om onze missie te verwezenlijken?

Bedrag


Stichting Gevonden-verloren IBAN NL23 INGB 0007953218

   

 
Maidiving

  

 


Detector plaza 

minelab detectorsXP detectors