Nog geen reacties

1 april in Brielle, duiken en feesten.

1 april in Brielle, duiken en feesten.

1 april in Brielle, duiken en feesten.
We krijgen een berichtje via de Whatsapp.
Help mijn telefoon ligt in het water.
Ook blijkt er bijna op dezelfde plek een jaar ervoor een trouwring in het water te zijn gevallen, die nooit meer is teruggevonden door andere duikers.

Omdat er nu niet gevaren mag worden in de haven is het een ideaal moment om het direct vandaag te doen. Politie, gemeente en havenmeester werken allemaal perfect mee.

We komen in de avond aan in Brielle veel afzettingen worden net weggehaald. Maar de dronken bezoekers zwalken door de straten dus 5 kilometer per uur is nog te hard.

We zetten alle spullen klaar en ik word gelukkig goed geholpen door mijn buddy’s Patrick en Claire. Ook zonder deze hulp hadden we vandaag niet te water gekund.

Eenmaal op de boot een supergezellige sfeer, en we kijken waar de telefoon te water moet zijn gegaan. Het lijkt een niet al te moeilijke opdracht maar je weet het nooit.

Bekijk deze schitterende video en oordeel zelf:

De trouwring bleek net naast de boot aan de steiger te liggen dus in totaal 18 minuten gedoken.

Telefoon en trouwring terug bij de eigenaars.

Een heerlijke avond in het mooie gezellige Brielle, we zijn ook met deze actie te vinden in het Ad, met dank aan Theo Teitsma

https://www.ad.nl/voorne-putten/duikers-vinden-in-brielse-haven-gevallen-ring-terug~ac5ad09e/

Natuurlijk hopen wij nog veel meer mensen gelukkig te maken en te kunnen helpen. Daarom vragen wij u om onze berichten te liken en te delen.

 

 

 

 

BrielleMedia

We danken Briellemedia voor de mooien beelden en het mogen delen ervan. Meer beelden en video’s van Briellemedia vindt u hier.
Facebook: https://www.facebook.com/BrielleMedia/
YouTube: http://bit.ly/2iu7sDD
Twitter: http://bit.ly/2AbfFqD