Nog geen reacties

GPS-tracker kwijt tijdens ‘prankweek’

GPS-tracker kwijt tijdens ‘prankweek’

GPS-tracker kwijt tijdens ‘prankweek’

Een mooi verslag van Spa media

Berkel en Rodenrijs – Tijdens een ‘prankweek’ tussen twee broers werd onverhoopt een GPS-tracker kwijtgeraakt in een grasveld langs de Kamperpad in Berkel en Rodenrijs. Speurders van Gevonden-Verloren.nl vonden de GPS-tracker terug.

Het verslag is volledig te lezen en te vinden op 112lansingerland.nu

De broers, Kai (15) en Olav (24), uit Berkel en Rodenrijs hebben elkaar figuurlijk de ‘oorlog’ verklaard, zij halen vanaf maandagavond 7 december  20:00 uur een hele week ‘pranks’ (grappen) met elkaar uit. Zo was het een idee om een geleende GPS-tracker van GAPRS.nl dinsdagochtend onder de fiets van Kai te plaatsen en de fiets elders bij een bankje langs de Kamperpad neer te zetten.

De fiets werd al snel teruggevonden, ook de GPS tracker waarna deze ,verpakt in een zakje, in het grasveld werd gegooid met de gedachten dat de fiets er nog zou staan en Kai niet naar school kon. In de namiddag bleek de locatie van de GPS nog hetzelfde te zijn, alleen de batterijpercentage was zo goed als leeg en omdat de tracker niet continue een signaal uitzendt was de locatie moeilijk te achterhalen. De GPS-tracker geeft een signaal af wanneer deze een beweging ziet. Na twee dagen zoeken in een grasveld met donkere blaadjes werd de GPS-tracker niet gevonden. GPS-tracker kwijt tijdens ‘prankweek’.

Opzoek naar de kwijtgeraakte GPS-tracker tijdens de prankweek

De helden van stichting Gevonden-Verloren.nl werden als laatste hulpmiddel ingeschakeld, zij konden gelukkig donderdagavond om 18:30 uur nog langs komen om te helpen zoeken. Nadat de laatste locatie van de GPS-tracker aan de mannen Martin en Patrick werden doorgegeven begonnen zij de zoekactie. Tijdens de eerste zoekslagen werden meerdere bierblikjes, dopjes en muntgeld gevonden, maar nog geen GPS-tracker. GPS-tracker kwijt of niet.

De kwijtgeraakte GPS-tracker tijdens de prankweek teruggevonden.

Na 20 minuten werd dan toch de GPS-tracker gevonden!, een beetje onder het zand maar het apparaatje werkt gelukkig nog.

GPS-tracker, ringen, armbandjes, telefoons, drone’s en meer

Met 46 vrijwilligers, in Nederland maar ook in België en Duistland zoeken zij naar allerlei (dierbare) spullen welke mensen kwijtraken en het zelf niet meer terug kunnen vinden. In 2014 is Martin van Hees gestart en inmiddels zit hij met zijn groep vrijwilligers op 4000 gevonden items. Sinds oktober 2019 is Gevonden-Verloren.nl overgegaan tot een stichting.

Bent u iets waardevols verloren ? 

Neem contact op met Gevonden-Verloren.nl. U kunt hen bereiken op telefoonnummers: 0629067470 of 0629413407. Het is ook mogelijk een melding te maken via een contactformulier op hun website.

 
 

Op weg naar een nieuw avontuur.

Prachtige, emotionele opdrachten uitvoeren met onze mooie stichting.

Hier doen wij het als stichting voor!!

Help ons mee en deel onze berichten!
Via deze link heeft u alle sociale mediakanalen in 1 x bij de hand:

Volg ons op YoutubeInstagram en Facebook

stichting gevonden-verloren

“Onze passie, uw geluk”